top of page
1/6

Festivitate deschidere an scolar 2019-2020

Copilaria este cel mai frumos anotimp al vietii, care aduna in el toate bogatiile si frumusetile vietii, este anotimpul binecuvantat de Dumnezeu.

Fiecare toamna anunta ceva nou, un inceput de drum pe care pasii merg indrazneti manati de dorinta de a-l strabate fara piedici.

In toamna se intampla ca sufletele si mintile atator copii sa prinda aripi si sa zboare tremuratoare spre taramul cunoasterii mai profunde . Este zborul in viata, marele zbor catre maturitate, iar aceste aripi sunt atat de firave , incat au nevoie de caldura, dragoste si daruire din partea celor mari, ca sa devina tari si puternice.

Noi, educatorii, trebuie sa fim langa ei, alaturi de ei si din toate puterile noastre sa facem ca acest anotimp al copilariei sa fie cel mai frumos, cel caruia sa nu-i lipseasca soarele, sa nu-i lipseasca florile dragostei, sa nu-i lipseasca raza senina a cunoasterii, sa nu-i lipseasca veselia copilariei, sa nu-i lipseasca bucuria si puterea credintei, dar nici susurul lin si vesel al muzicii.

Noi, educatorii, suntem gradinarii, iar copiii sunt florile pe care le ingrijim, le ocrotim si le formam pentru viata. Ce minunata menire si gradina avem !

Noul an scolar sa ne aduca putere de munca, sperante de mai bine, sanatate si multe, multe impliniri !


bottom of page