top of page
1/6

”Pană-aripă-pasăre-zbor-libertate”


Unul dintre evenimentele generate de desfășurarea în școala noastră și în alte școli din oraș a festivalului de artă ”Surâsul copilăriei” ediția a III-a este finalizarea unei piese de artă contemporană multimedia la care lucrăm de mai multă vreme. Ne dorim astfel să proiectăm în condii optime la cinema o diaporamă a lucrărilor copiilor dumneavoastră (scenografie, muzică, arte vizuale și sunet) integrate într-un basm simbolic, ”Stâlpnicul și ciocănitoarea”.

Schița conturată în preambului de anul trecut a fost finisată de profesioniști și este gata de vizionare sâmbătă 25 noiembrie orele 18, la Liberty Center, unde suntem așteptați într-o sală cu 400 de locuri.

În scoala noastră biletele se vor pune în vânzare la secretariatele din ambele sedii începand de maine, 14 până pe 22 noiembrie.

În ziua spectacolului se vor putea procura la intrare bilete doar în limita locurilor disponibile, pentru că reprezentația și procurarea de bilete este deschisă și publicului online la adresa https://www.sgsti.ro/proiecteculturale​

Costul unui bilet este de 10 ron.

Vă așteptăm cu drag!


bottom of page