top of page

Preot Doctor Vasile Gavrilă - Iniţiatorul Liceului Teoretic "Sfinţii Trei Ierarhi"

Îmi doresc să descopăr cât mai profund Frumosul Divin, ca să-l pot împărtăşi copiilor; de asemenea îmi doresc să descopăr frumosul din ei, să-i ajut să-l cunoască, să-l păstreze, să-l cultive şi să-l desăvârşească. Cred că voi fi dascăl pentru ei si împreună elev cu ei.

 

Studii de specialitate:

 • Licenţiat în Teologie la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Bucureşti;

 • Doctorat obţinut la Facultatea de Teologie din Sibiu, cu tema „Sfânta Taină a Cununiei în viaţa liturgică a Bisericii Ortodoxe".

 

 

Eleonora Rodica Iordache - Profesor de Istorie

Îmi place să mă joc alături de elevii mei, să ne molipsim împreună de curaj și inventivitate, inspirându-ne din lecțiile pe care ni le predă istoria. Îmi doresc ca la sfârșitul întâlnirilor din gimnaziu și liceu, elevii noștri să înțeleagă că, dincolo de orice încercare a lumii în care trăim, istoria păstrează în memoria sa, la loc de cinste, omenia, caracterizată prin credință, nădejde și dragoste.

Studii de specialitate:

 • Licențiată în Istorie la Facultatea de Istorie, Universitatea București

 • Master Departamentul-Catedra UNESCO pentru Schimburi Interculturale și Interreligioase, Universitatea București

 • Doctorand - Științele Educației

 

 

Cristian Nica - Profesor Educație Muzicală

Cred că, dacă ar trebui să mă prezint cumva, nu aş putea-o face fără a implica muzica în această caracterizare. Şi nu cred că există om pe lumea aceasta care să nu fie mişcat, în vreun fel sau altul, de sunet, în general. Este o mare bucurie pentru mine să le dezvălui copiilor minunata lume a muzicii, să le călăuzesc paşii pe treptele sunetelor, să îi fac să descopere bogăţia aceasta imensă, care este Muzica.

 

Studii de specialitate:

 • Licenţiat al Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Bucureşti;

 • Licenţiat al Facultăţii de Compoziţie, Muzicologie şi Pedagogie Muzicală din Bucureşti, specializarea Pedagogie Muzicală.

 

 

Cosmina Dragomir - Profesor de Educație Plastică

M-am obişnuit să cutreier patria copiilor şi să poposesc acolo unde aud glasurile lor piuind mai frumos. Le rîvnesc apropierea, pentru că încă am de învățat de la ei. Ȋn lumea artistică, unde ştiți că totul e de obicei cam pe dos, se întȃmplă un fenomen fabulos: devii mare doar învățȃnd de la cel mai mic dintre ai tăi. Ȋi caut, pentru că lȃngă ei mă odihnesc. Ȋi caut, pentru că am realizat că, în timpul anilor intenşi, extenuanți, de muncă, ei au fost dintotdeauna vacanța mea.

 

Studii de specialitate:

 • Doctor al Universităţii Naţionale de Artă Bucureşti;

 • Licențiat al Universității de Artă Bucureşti, Facultatea de Arte Decorative şi Design.

 

Cristinela-Victoria Cîrtog – Profesor Educație Civică

În Liceul Teoretic "Sfinții Trei Ierarhi" am simțit cu adevărat că școala poate fi un mediu autentic de construcție culturală, de valorizare a fiecărei ființe umane în parte, prin cultivarea încrederii în posibilitățile fiecăreia de a progresa. În acest climat bazat pe receptivitate dintr-o parte și din alta, îmi propun să realizez o educație umanistă în care să conteze formarea spiritual-culturală a tinerilor, cultivarea afectivității și sensibilității lor, exersând totodată reflecția critică, privirea de ansamblu, proprii filosofiei și științelor sociale în general.

 ​

Studii de specialitate :

 • Licențiată în Filosofie, Facultatea de Filosofie, Universitatea București ;

 • Master în Filosofie moral-politică, Facultatea de Filosofie, Universitatea București;

 • Grad didactic I.

Maria Spătaru - Profesor Educație Civică și Psiholog

Am fost bucuroasă să aflu de existenţa Şcolii „Sfinţii Trei Ierarhi“, iar acum sunt fericită că pot face parte din această mare famlie frumoasă.

 

Studii de specialitate:

 • Licenţiată a Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei - Universitatea Bucureşti, specializarea Psihologie;

 • Masterand Psihodiagnoza cognitiva şi consiliere psihologică;

 • Formare Consiliere psihologică cognitiv-comportamentală.

 

 

Simona Mocioi - Psiholog, Profesor de Psihologie

Pasiunea mea pentru învățare și educație m-a adus in mediul școlar și sunt onorată să fac parte dintr-un colectiv în care regăsesc aceeași pasiune. Liceul Teoretic ”Sfinții Trei Ierarhi” este, într-un fel, deschizător de drumuri - spre un viitor în care educația copilului și formarea lui ca un om complet să fie principala preocupare a societății.

Studii de specialitate:

 • Licențiată in Fizică, Facultatea de Fizică, Universitatea București;

 • Licențiată în Psihologie, Facultatea de Psihologie si Științele Educației, Universitatea București;

 • Master ”Psihodiagnoza cognitivă și consiliere psihologică”, Universitatea Ecologică București;

 • Master ”Evaluare și Intervenție Psihologică în domeniul Educațional”, Universitatea București;

 • Drept de liberă practică în Consiliere cognitiv-comportamentală și Consiliere Educațională și Vocațională - Colegiul Psihologilor din România.

bottom of page