1/2

Claudia Sive - Director, Profesor Limba Franceză

În relatia cu elevii mei îmi redescopăr, în fiecare zi, vocaţia - darul meu de la Dumnezeu - aflând în ei tinereţea şi bucuria perpetue. Însă pentru ca vocaţia de dascăl să dea rod, are nevoie şi de un „pământ” bun, pe care l-am găsit în Liceul Teoretic „Sfinţii Trei Ierarhi”, ca loc de transmitere şi valorificare a culturii universale şi a tradiţiei româneşti, în duhul bunei-cuviinţe şi al dragostei.

Studii de specialitate:

  • Licenţiată în Litere la Universitatea Bucureşti;

  • Grad didactic I.

Mihaela Stoica - Profesor Limba și Literatura Română

Într-o lume haotică, amăgitoare, sufocantă prin „libertățile” ei, Școala Sfinții Trei Ierarhi apare ca o oază de lumină, liniște și speranță. Aici, educația își propune să răspundă provocărilor lumii actuale, în care multe din reperele de bază, moral-creștine, se pierd.

Astfel, școala se implică în recuperarea și reconstrucția spirituală a copiilor, care, fără această educație specială, pot fi extrem de vulnerabili. Necesitatea prezenței lui Dumnezeu și dincolo de orele de religie determină interesul nostru, al profesorilor și al părinților, să colaborăm în vederea bunei creșteri a copiilor noștri și, practic, a viitorului nostru.

Pe o fundație solidă, constituită din tradiția religioasă și culturală, nu poate să se ridice decât o construcție rezistentă la cele mai puternice cutremure.

 

Studii de specialitate:

  • Licențiată a Facultății de Litere din cadrul Universității din București, specializarea Limba și Literatura Romană – Limba și Literatura Franceză;

  • Absolventă a Modulului Psiho-Pedagogic, Nivelul I;

  • Master Studii Literare, Facultatea de Litere din cadrul Universității din București 

1 / 4

Please reload

Program

Luni-Vineri 8:00 -18:00

Contact

Adresă: Str. Virgiliu nr. 40, Sectorul 1, Bucureşti

Email: secretariat@ltsti.ro

Telefon: 021 637.07.33

Mobil: 0763 688448