top of page

Claudia Sive - Director, Profesor Limba Franceză
 

În relatia cu elevii mei îmi redescopăr, în fiecare zi, vocaţia - darul meu de la Dumnezeu - aflând în ei tinereţea şi bucuria perpetue. Însă pentru ca vocaţia de dascăl să dea rod, are nevoie şi de un „pământ” bun, pe care l-am găsit în Liceul Teoretic „Sfinţii Trei Ierarhi”, ca loc de transmitere şi valorificare a culturii universale şi a tradiţiei româneşti, în duhul bunei-cuviinţe şi al dragostei.

Studii de specialitate:

  • Licenţiată în Litere la Universitatea Bucureşti;

Grad didactic I.

Daniela Bejinaru – Profesor Limba Engleză

A fi profesor înseamnă a împărți zilnic o bucățică din tine fiecărui elev. Elevii sunt precum bobocii de floare pe care profesorii vin să îi ude zilnic pentru ca aceștia să poată înflori. Comunicarea în relația profesor-elev este totul. Cred că aceste roluri sunt interșanjabile, permițându-i-se profesorului să fie empatic fată de elevii săi.

 Studii de specialitate:

  • Licențiată a Facultății de Limbi Străine din cadrul Universității din București, specializarea Limbi Moderne Aplicate ;

  • Masterat la Facultatea de Litere  din cadrul Universității Ovidius din Constanța, specializarea Studii Anglo-Americane.

Smaranda Comănescu – Profesor Limba Engleză

Este o bucurie pentru mine să fac parte din colectivul Liceului Teoretic ʺSfinții Trei Ierarhiʺ. Aici am gasit o comunitate de oameni dedicați formării copiilor atât din punct de vedere al caracterului, cât și din punct de vedere intelectual, precum și un mediu educațional uman, cald, înrădăcinat în tradiția creștin ortodoxă.

Lucrul cu copiii reprezintă pentru mine un drum pe care îl parcurgem împreună, învățând atât ei cât și eu lucruri noi, un proces de permanentă descoperire și redescoperire. Este o bucurie pentru mine atunci când, studiind împreună limba engleză, simt că se aprinde o scânteie de entuziasm, sau când împărtășim momente de comuniune prin împreună descoperierea unui aspect frumos al limbii, sau al unui text.

Georgiana-Mirela Estienne – Profesor Limba Franceză

Aspirația de a crește generații echilibrate, care cunosc și onorează valorile perene ale neamului românesc și ale umanității și își doresc să descopere și să-și perfecționeze calitățile cu care le-a înzestrat Dumnezeu, pentru împlinirea personală și binele celor din jur reprezintă unul dintre cele mai frumoase aspecte ale profesiei noastre.

 

Studii de specialitate :

  • Doctorat – Sorbonne-Université, Paris IV cu tema Relații culturale franco-române în perioada interbelică;

  • Masterat și licență – Universitatea din București, Facultatea de Limbi Străine ;

Absolventă a Școlii Normale « Sabin Drăgoi », Deva, profil învățători.

Ioan Sandu – Profesor Limba Latină

Dintotdeauna mi-am dorit să devin profesor, acesta a fost un vis de-al meu, mi-am dorit dintotdeauna să mă înțeleg și să interacționez cu elevii. Procesul de învățămînt este un lucru extraordinar de frumos, un dar minunat de la Dumnezeu. În cadrul Liceului Teoretic Sfinții Trei Ierarhi am găsit un climat excepțional pentru învățământ, și sunt foarte bucuros că fac parte din acest colectiv. Pasiunile mele, în general, gravitează în jurul ideii de a învăța, și de aceea sunt foarte bucuros că mi-am îndeplinit visul, de a împărtăși și altora din ccea ce îmi place să fac.

Studii de specialitate:

  • Facultatea de limbi străine, Universitatea București, secția Limbi Clasice

  • Facultatea de Teologie Ortodoxă Justinian Patriarhul, Teologie pastorală.

bottom of page