top of page

Margareta Iancu - Profesor Învățământ primar

Orice alegere trebuie să ne umple sufletul. Această bucurie le-o doresc celor care vin în şcoala noastră (elevi, părinţi, profesori).

 

Studii de specialitate:

 • licenţiată a Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din Universitatea Bucureşti;

Masterat Măsurare şi Evaluare Educaţională.

Anca Stoian - Profesor Învățământ primar

 

Liceul Teoretic "Sfinții Trei Ierarhi" oferă copiilor mediul potrivit pentru o creștere armonioasă spre Frumos şi Bine. Sub ocrotirea Sfinților, cei mici studiază materiile școlare, dar, în același timp, învață să fie cinstiți, harnici, iubitori și buni. Îmi doresc ca fiecare elev să devină un model în societate, să lumineze în jurul lui, oriunde s-ar afla și să aducă schimbarea cea bună către o lume cu adevărat frumoasă.

Studii de specialitate:

 • Licențiată a Facultății de Litere, Departamentul Comunicare și Relații Publice, Universitatea din București;

 • Licențiată a Facultății de Psihologie și Științele Educației, Specializarea Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar, Universitatea din București.

Barbu Ioana Marilena - Profesor Învățământ Primar

 

Sunt o fire veselă, empatică, răbdătoare și îmi iubesc profesia, pe care o practic cu dăruire de peste 15 ani. Este un privilegiu pentru mine să fiu un " deschizător de drumuri " pentru copii și să îi călăuzesc în aventura cunoașterii.

Studii de specialitate :

 • Școala Normală "Elena Cuza" din București, profil învățătoare-educatoare ;

 • Facultatea de Psihologie și Științele Educației (în curs).

Andreea Gheorma – Profesor Învățământ Primar

 

Dincolo de predarea unor cunoștințe, Liceul Teoretic "Sfinții Trei Ierarhi" se axează pe cultivarea iubirii de frumos și pe formarea unor caractere sănătoase în rândul tinerei generații. Mă bucur că fac parte din echipa LTSTI și că pot contribui la dezvoltarea armonioasă a copiilor. Consider că actul educațional este o împreună lucrare, în care ambele părți (profesor și elev) trebuie să fie implicate activ.


Pentru mine, clipele petrecute cu cei mici sunt precum un zbor spre înălțimi. Lumina din ochii prichindeilor îmi confirmă zilnic că am făcut alegerea cea bună. Pot spune cu certitudine că alături de ei, îmi trăiesc visul, cu entuziasm și bucurie. Această împlinire le-o doresc tuturor celor care calcă pragul școlii noastre: să lupte pentru a-și vedea visul îndeplinit, căci un om care are un vis nu poate fi niciodată oprit. 

 

Studii :

 • Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București (în curs de finalizare) ;

 • Licențiată a Facultății de Administrație și Management Public, Academia de Studii Economice din București.

Maria-Gabriela Bănică – Profesor Învățământ Primar

 

Uneori, școala e pentru mine ca o privire, pe care sper, să învățăm să o așezăm întotdeauna înspre noi, cei din ceilalți, și spre ceilalți, aceia care sunt în noi... Cu toții oglinzi ale lumilor din care suntem sau spre care tânjim.


Studii de specialitate :

 • Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București (în curs);

 • Licențiată în Științe Economice, programul de studii - Contabilitate și Informatică de Gestiune, Academia de Studii Economice din București ;

 • Masterandă în Științe Economice, specializarea - Analiză Financiară și Evaluare, Academia de Studii Economice din București.

Gabriela Ciobotaru - Profesor Învățământ Primar

 

În Liceul Teoretic “Sfinții Trei Ierarhi” am găsit un colectiv frumos și dedicat, care lasă o amprentă creștină și umană vizibilă în calitatea rezultatelor sale. Într-un asemenea mediu există inspirație pentru activitățile zilnice, iar eforturile depuse pentru concrertizarea rezultatelor reprezintă o bucurie comună.

Studii de specialitate:

 • Licențiată a Facultății de Teologie - Litere (Limba și literatura română), Universitatea din Pitești;

 • Masterat Comunicare și relații publice;

 • Gradul didactic I.

bottom of page